top of page

- ÄNTLIGEN DAGS FÖR KOLAASKAR -

Nu kan du äntligen förboka de populära kolaaskarna

- den perfekta presenten till dig själv eller någon annan du tycker om!

Även pepparkaksdeg går att förboka fram till jul.

SKAFFERIET

Ett besök hos Timmervikens Skafferi är mycket mer än ett vanligt butiksbesök. Till skillnad från en klassisk gårdsbutik så är Timmervikens Skafferi beläget utomhus i en villaträdgård i Timmervik. På den stora altanen bland fruktträd, växthus, blomrabatter och köksträdgårdens odlingsland dukas en buffé av godsaker upp där du kan botanisera bland säsongens färska grönsaker, kryddor, plantor, örtsalter och andra godsaker tillverkade av egenodlade råvaror. Med jämna mellanrum erbjuds också de mycket populära och försvinnande goda kolastängerna.

Utbudet styrs av säsongen, vilket innebär att det finns mer grönsaker under sommar och höst, och mer godsaker under vinter och vår.

image2.jpeg

Välkommen till Timmervikens Skafferi och hem till min trädgård!

HUR FUNKAR DET?

Hur funkar det?

Det är en högst relevant fråga!

 

När du vill handla hos Timmervikens Skafferi kommer du rätt in i familjen Åkerlunds trädgård, och det är charmen med småskaligheten i odlingen och verksamheten. Drivkraften bakom Timmervikens Skafferi är att bidra till att vi människor får en närmare relation till vår mat, vår bonde, vår natur och varandra. Skapa en bättre värld, helt enkelt!

 

Så här handlar du hos Timmerviken Skafferi:

 1. Håll utkik här på hemsidan eller i sociala medier för aktuella öppettider och utbud.
   

  • Torsdagar under skördesäsongen är det grönsaksförsäljning på altanen. Då dukas alla grönsaker och godsaker fram och Josefina är på plats och kan berätta om odlingen och ge tillagningstips till grönsakerna.

  • Fredag till söndag är det öppet i "skafferiet" med självbetjäning. I förrådet som år 2022 tillfälligt används för självbetjäning hittar du grönsaker i kylskåpet och på bänken, och på hyllan hittar du mathantverk så som honung, marmelader, örtsalter, smörgåsgurka med mera.
    

 2. Kom hit när det är öppet och botanisera bland alla godsaker som dukas upp. Här hittar du en karta!
   

 3. Betalning sker med swish eller kontant.

Obs. För tillfället har funktionen för förbokning av produkter tagits bort. 

bottom of page